035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Fauteuil met knopen op maat Marylin

Fauteuil met knopen op maat Marylin

Een schitterende fauteuil die perfect te combineren valt met een hoekbank. Deze fauteuil heeft uiteraard dezelfde stofmogelijkheden als onze bankstellen. Meer >>
V.a. €475,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Fauteuil met knopen op maat Marylin

Deze fauteuil is prachtige te combineren met het bankstel Marylin. Ze behoren beide tot hetzelfde model echter is een Fauteuil in feite een 1-zits bankstel. Natuurlijk kan ook deze fauteuil in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen gestoffeerd worden. Hierdoor kunt u de fauteuil met knopen altijd naadloos laten aansluiten op uw interieur een plezierige bijkomstigheid natuurlijk!

Wat ook een verbluffend resultaat met zich meebrengt is de combinatie van het bankstel marylin en en fauteuil marylin. Deze twee meubelstukken gecombineerd lijden tot een schitterend eindresultaat. Maar het is niet alleen de uitstraling die het hem doet bij dit product. Ook de kwaliteit van deze fauteuils staat buiten kuif! U kunt er jarenlang zorgeloos gebruik van maken en ook dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk!

Details Fauteuil met knopen op maatMarylin

Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Loveseat  Marylin135 cm80 cm€ 525,-
Fauteuils Marylin115 cm60 cm€ 475,-

* Houdt er rekening mee dat de boven vermelde prijzen, vanaf prijzen zijn. De prijs is uit eindelijk afhankelijk van de gekozen stof. U kunt geheel GRATIS en vrijblijvend een aantal stofstalen bij ons aanvragen, u krijgt dan binnen 48 uur de stofstalen thuis! Bent u benieuwd naar ons complete stoffen assortiment? Bezoek dan eens onze website Online-meubelstoffen.nl Of maak een afspraak bij ons in de showroom om de stoffen en kleuren te komen bekijken.

Levertijd Fauteuil met knopen

De standaard levertijd is tussen de 6 en 8 weken, mocht u de fauteuil toch nog sneller in huis willen hebben dan kan dat.U kunt bij ons een spoedbestelling plaatsen waardoor u de fauteuil Ingeborg binnen 4 weken in huis kunt verwachten.(hier zitten extra kosten aan verbonden) Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie krijgen dan kunt u contact met ons op nemen of ons bereiken op 06-811 44695 of 035-7513098.