035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Gecapitonneerde Landelijke oorfauteuil op maat

Gecapitonneerde Landelijke oorfauteuil op maat

Schitterende Landelijke oorfauteuil/loveseat verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen. Benieuwd? Kijk hier voor de extra informatie. Meer >>
V.a. €495,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Gecapitonneerde landelijke oorfauteuil Syliva

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld 2 bankstellen te nemen. Wat echter ook schitterend staat binnen een inrichting is de combinatie van een landelijke oorfauteuil en een bankstel. Een oorfauteuil is een luxe en grote stoel waar je heerlijk in kunt wegzakken voor de tv zonder dat je direct last van je rug krijgt! Daarnaast bied deze fauteuil u een ongekend goed zitcomfort. Deze fauteuil is uiterst comfortabel en ook dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk.

De oortjes en de zitleuning zorgen voor de klassieke uitstraling die deze fauteuil heeft. U kunt hier vervolgens in mee gaan bij uw stofkeuze. Of u kunt er juist voor kiezen om de fauteuil een nieuwe frisse look te geven door te kiezen voor een fleurige stof en kleur. Maar dat is natuurlijk volledig aan u!

Details gecapitonneerde landelijke oorfauteuil Sylvia

Standaard maten is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Oorfauteuil SylviaGehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Loveseat13080€ 695
Fauteuil10060€ 495

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof
U kunt op de website geheel gratis en vrijblijvend stofstalen aanvragen, u heeft de stofstalen naar keuze binnen 48 uur thuis.

Levertijd gecapitonneerde landelijke oorfauteuil Sylvia

De producten die wij leveren zijn van Nederlandse fabricaat waardoor wij snel kunnen leveren.De standaard levertijd is 6 tot 8 weken maar u kunt een spoedorder plaatsen waardoor u de fauteuil Sylvia al binnen 4 weken in huis kan hebben ( * hier zitten extra kosten aan verbonden ) U kunt voor verdere informatie contact opnemen via de website of u kunt even bellen op: 035 – 751 3098