035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Hoekbank op maat

Hoekbank op maat

Wenst u een hoekbank helemaal samen te willen stellen? Ook dat kan! Wij hebben een eigen fabriek en maken dus ook hoekbanken op ontwerp! Verras ons met een prachtig ontwerp. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Hoekbank op maat

Heeft u nou altijd al zo’n prachtige hoekbank willen hebben, maar lukt het u maar niet om de juiste te vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fabriceren namelijk hoekbanken volledig op maat. Dit betekent dat u zelf de maten, kleuren, stoffen en vullingen kunt bepalen. U bent volledig vrij om uw wensen aan ons te verwoorden waarop wij uw droom hoekbank zullen vervaardigen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit voor u fabriceren. Bij ons is alles op maat, inclusief de service.

Onze ervaren verkoopmedewerkers zullen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit zo’n 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Hierdoor weten wij zeker dat er altijd iets voor u tussen zit. Dus stop met zoeken naar die ene perfecte hoekbank. Wij kunnen deze namelijk gewoon zelf voor u maken. Dan heeft u niet alleen een prachtige hoekbank maar ook nog eens een “one of a kind”.

Details Hoekbank op maat

U heeft dus de keuze uit een gigantisch assortiment van stoffen en kleuren voor uw hoekbank op maat. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende vullingen die elk weer hun eigen zitcomfort realiseren. Hierdoor is het handig om in overleg met onze verkoopmedewerkers een keuze te maken. Dus laat uw droombank door ons samenstellen. Maak snel een afspraak om te komen kijken naar alle mogelijkheden die er zijn.

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

De Hoekbank op maat over 4 weken in huis?

Dat kan. Want deze hoekbank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken levertijd bedragen. Deze snelle levertijd kunnen wij realiseren omdat wij werken met onze eigen Fabriek in NL. Bent u benieuwd of geïnspireerd geraakt? Neem dan vooral even contact met ons op! Of bel ons even:035 – 751 3098