035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl

Kleine hoekbank op maat

Wij maken kleine hoekbanken op maat in onze fabriek in Tiel. U kunt alle maten zelf kiezen, daarna maken wij een kleine hoekbank op maat voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dus kijk vooral verder in ons assortiment en dan weten wij zeker dat er ook een kleine hoekbank voor u tussen zit.

Kleine hoekbank op maat mogelijkheden

Wij leveren puur maatwerk. U kunt dus zoals eerder gezegd uit eindeloze mogelijkheden kiezen. Zo heeft u de keuze uit verschillende vullingen en tot wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen voor uw kleine hoekbank. U kunt bij ons uw droom hoekbank laten samenstellen. Uw wens is ons bevel!

Elk model kunt u geheel laten aanpassen aan uw wensen. Niet alleen de maten kunt u kiezen, maar ook de zitvulling, meubelstof, kleur van de meubelstof. Als u geen idee heeft wat u zou moeten kiezen binnen deze extra opties dan kunnen wij u uiteraard helpen met het maken van deze keuzes.

Voor de zitvulling is koudschuim bijvoorbeeld de beste vulling, maar als u niet veel gebruik maakt van uw bankstel kunt u beter voor een gewone polyether vulling kiezen. Alle meubelstoffen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit. Een keuze hangt af van bijvoorbeeld de hoeveelheid zonlicht en of u huisdieren heeft. Deze vragen lopen wij dan met u door zodat u een goede keuze maakt.

Dus stop met het afstruinen van woonboulevards tot u de perfecte hoekbank heeft gevonden. Wij creëren namelijk de perfecte hoekbank voor u! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan per mail: info@bankstyle.nl of telefonisch via: 06- 811 44 695