035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Landelijke fauteuil met bies Barbara

Landelijke fauteuil met bies Barbara

Een prachtige fauteuil of loveseat voor binnen een landelijke inrichting. Te verkrijgen in 900 verschillende kleuren! Klik hier en sta versteld! Meer >>
V.a. €440,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke fauteuil met bies Barbara

De fauteuil Barbara staat bekend om zijn sfeervolle en warme uitstraling. Deze fauteuil kunt u dan ook rekenen als een echte blikvanger. De fauteuil is uitvoerbaar met een bies in dezelfde kleur of een contrasterende bies. Maar net wat u zelf prefereert. Het zelfde geld voor de zitting. Zo kunt u kiezen uit 5 verschillende zitvullingen, hierdoor weet u zeker dat de fauteuil altijd lekker zit naar uw smaak.

Verder kunnen wij deze fauteuil fabriceren in wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons altijd de juiste kleur en stof weet te vinden voor uw fauteuil. Dit model kan zowel als een fauteuil als een loveseat gefabriceerd worden. Ook kan dit model als bankstel of zelfs als hoekbank gemaakt worden. Dan gaat het om de hoekbank Barbara.

Details Landelijke fauteuil met bies Barbara

 Standaard maat is 75cm hoog en 90cm diep met de volgende prijzen:

Loveseat  landelijk bankstel13080€ 465,-
Fauteuils landelijk bankstel11060€ 440,-

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof.

 

Landelijke fauteuil met bies Barbara binnen 6 – 8 weken in huis hebben?

Dat is mogelijk, want net als al onze producten wordt fauteuil Barbara gewoon in Nederland gemaakt. Daarom garandeert Kleinehoekbank.nl u een snelle service en meubels van een hoge kwaliteit. De levertijd van onze fauteuils is 6 tot 8 weken. Wilt u al eerder op uw fauteuil zitten? Dat kan. Kies voor een spoedorder en het fauteuil staat binnen 4 weken op de plaats van bestemming. Een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw toekomstige meubels te komen bekijken? Geen probleem! Bellen kan naar 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)