035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Landelijke hoekbank op maat Barbara

Landelijke hoekbank op maat Barbara

Wij fabriceren schitterende landelijke hoekbanken volledig op maat in vele kleuren en stoffen! Benieuwd naar een hoekbank op maat? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke hoekbank op maat Barbara

Dit bankstel is één van de populairste bankstellen uit ons assortiment. Deze hoekbank heeft een schitterende uitstraling en past perfect binnen een landelijke inrichting! Het bankstel heeft daarnaast een kwaliteit waar je u tegen zegt! U kunt er jarenlang zorgeloos gebruik van maken, een heerlijk idee natuurlijk.

Deze landelijke hoekbank is volledig op maat vervaardigd worden hierdoor heeft u volledig de keuze uit verschillende afmetingen. Zo kunt u zelf uw zithoogte en zitdiepte bepalen met als resultaat een uiterst comfortabel bankstel. Maar naast de keuze uit de afmetingen kunt u bij ons ook kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen! Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de kleur en stof hebben waar u naar opzoek bent.

Details landelijke hoekbank op maat Barbara

Dit bankstel bied u vele mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit alle afmetingen, stoffen en kleuren. Maar daar blijft het niet bij! Want deze hoekbank kan ook nog in verschillende modellen worden uitgevoerd. Zo kunt u kiezen voor een hoekbank in elke afmetingen. Maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een U-bank of een bank met longchair gedeelte. U droomt het en wij bouwen het voor u. Dus maak snel een afspraak en binnenkort staat deze hoekbank bij u te stralen in uw woning! Opzoek naar een extreme hoekbank en lijkt het u handig om het te laten inmeten? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

Levertijd landelijke hoekbank op maat Barbara

De gemiddelde levertijd van onze landelijke hoekbank op maat is 6 tot 8 weken. Echter als u ontzettend veel haast heeft met de levering van uw spullen dan is het mogelijk om een spoedbestelling te doen. In dat geval word de levertijd naar beneden gebracht tot 4 weken. Mocht u nog vragen hebben omtrent dit bankstel of een van onze anderen producten of diensten? Neem dan vooral even contact met ons op. U kunt ons bellen op: Bel naar: 035 – 75 13 098