035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Landelijke hoekbank samenstellen Ingeborg

Landelijke hoekbank samenstellen Ingeborg

Natuurlijk kan ook deze hoekbank volledig op maat vervaardigd worden! Benieuwd? Klik dan hier of maak een afspraak bij ons in de showroom! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Landelijke hoekbank samenstellen Ingeborg

Bij ons kunt u compleet uw eigen hoekbank samenstellen. Wij maken onze hoekbanken namelijk volledig op maat! De keuze mogelijkheden die dit u bied zijn onvoorstelbaar. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het creëren. Zo kunt u alleen al kiezen uit 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen. Bij ons weet u dan ook zeker dat u altijd de kleur en stof vind die u zoekt!

Maar een hoekbank samenstellen behelst natuurlijk meer dan alleen de kleuren. Zo heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uit 5 verschillende zitvullingen te kiezen! En misschien nog wel het belangrijkste: U bent volledig vrij in het bepalen van de afmetingen. Wilt u een hoekbank van 6m X 6m ? Dat is bij ons gewoon mogelijk! U droomt wij fabriceren! Bankstel Ingeborg straalt comfort, stijl en rust uit. Bankstel Ingeborg is daarnaast ook exclusief en is daarom een veel verkochte bank.

Details Landelijke hoekbank samenstellen Ingeborg

Uw bank in Rivièra Maison design wordt op maat gemaakt. Dat geldt óók voor de afmetingen, want Bankstellen.nl maakt uw bankstel tot 1 cm nauwkeurig op maat. Heeft u hele specifieke maten voor ogen? Dan maken wij graag een tekening voor u met de daarin gekozen maten. Zijn uw afmetingen helemaal uniek? Of komt u er zelf niet uit? Wij komen in dat geval graag bij u uw hoekbank inmeten! Wij kunnen dan de hoekbank samenstellen bij u in de woonkamer.

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

Landelijke hoekbank samenstellen Ingeborg over 4 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in Rivièra Maison stijl, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 – 811 44695.