035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Leren hoekbank op maat in leder of lederlook

Leren hoekbank op maat in leder of lederlook

Ook op het gebied van leren hoekbanken zijn wij experts! Ook deze hoekbanken kunnen volledig op maat vervaardigd worden! Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Leren hoekbank op maat in leder of lederlook

Al jarenlang zijn wij experts op het gebied van maatwerk. Door de tijd heen hebben wij de meest schitterende (Hoek)banken mogen creƫren voor onze klanten. Zo ook schitterende leren hoekbanken! Al onze verschillende modellen bankstellen kunnen in een hoekbank uitgevoerd worden en vanzelfsprekend kunnen die hoekbanken weer in alle mogelijke stoffen gefabriceerd worden. Waaronder hoogwaardige leer en lederlook stoffen uit ons assortiment.

Zowel op het gebied van Lederlook als echt leer hebben wij meubelstoffen waar je u tegen zegt. Ons grote assortiment aan meubelstoffen maken dusdanig veel stof/kleur combinaties mogelijk dat u bij ons altijd zeker weet dat u de stof en kleur die u zoekt bij ons kunt vinden! Daarnaast helpen wij u natuurlijk graag met onze ervaring om de beste keuzes op het gebied van stoffen en kleuren te maken!

Details Leren hoekbank op maat in leder of lederlook

Al onze bankstellen kunnen volledig op maat vervaardigd worden en dat bied vele voordelen. Zo kunt u volledig zelf uw eigen maatvoering bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om de zithoogte en zitdiepte te vergroten of te verkleinen. Dit is handig als u normaliter net iets te groot of te klein bent om comfortabel op een bankstel met standaard afmetingen te zitten. Nou dat heeft u nooit meer na een leren hoekbank bij Kleinehoekbank.nl aangezien wij de bank fabriceren inspelend op uw specifieke eisen, om zo tot een optimaal zitcomfort te komen!

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

Levertijd Leren hoekbank op maat in leder of lederlook

De gemiddelde levertijd van onze bankstellen is 6 tot 8 weken. Deze snelle levertijd kunnen wij u bieden doordat wij een eigen fabriek in Tiel hebben. Hierdoor kunnen wij een snelle levering en een acute service aan u verlenen! Mocht dit echter nog te lang voor u zijn? Dan hebben wij altijd nog de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. In dat geval kunnen wij uw bankstel al met 4 weken leveren! Dus neem snel contact met ons op en laat u verassen door de mogelijkheden! Neem contact met ons op of bel ons even: 035 – 751 3098

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *