035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Luxe design fauteuil Great-Brittain

Luxe design fauteuil Great-Brittain

Een oogstrelende Luxe design fauteuil. Tevens te verkrijgen als loveseat of zelfs als bankstel of hoekbank! Benieuwd? Klik dan hier. Meer >>
V.a. €475,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Luxe design fauteuil Great Britain

Deze strakke en moderne fauteuil is perfect te combineren met een hoekbank van het zelfde model, namelijk hoekbank Great-Brittain. Een combinatie van een hoekbank en deze fauteuil lijden te samen tot een schitterend resultaat. Natuurlijk kan zoals u van ons gewend bent de fauteuil weer in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen!

Deze fauteuil is een combinatie van elegantie en klasse! De robuuste uitstraling van deze fauteuil past prima binnen een moderne of design inrichting. Het feit dat ze in vele kleuren te verkrijgen zijn maakt het voor u makkelijk om de fauteuil te combineren met het interieur dat u wellicht al heeft.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende zitvullingen zodat het zitcomfort van de fauteuil exact inspeelt op uw persoonlijke eisen. Een echte fauteuil op maat dus! Bent u benieuwd geraakt? Maak dan snel een afspraak bij ons in de showroom!

Details luxe design fauteuil Great Britain

Luxe design fauteuil Great Britain10060€ 475

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof

Het model Great Britain is ook verkrijgbaar als bankstel en als fauteuil met dikke bies
Door onze brede assortiment aan kleurentinten en stofsoorten kunt u bij ons GRATIS en vrijblijvend stofstalen aanvragen, hierdoor zal het veel makkelijker zijn om de juiste keuze te maken.

Levertijd luxe design fauteuil Great Britain

Wij leveren producten van Nederlandse fabricaat waardoor wij een erg snelle levertijd hebben en daarnaast u ook een uitstekende service bieden. De normale levertijd is tussen de 6 en 8 weken, mocht u het fauteuil al met 4 weken thuis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen ( hiervoor rekenen wij extra kosten ) Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u ons bereiken op 06 811 44695 of 035-7513098.