035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Moderne design fauteuil Bram

Moderne design fauteuil Bram

Wellicht wel een van de mooiste fauteuils uit onze collectie. Deze fauteuil kan o.a. worden uitgevoerd in oogstrelende velours meubelstoffen. Klik hier. Meer >>
V.a. €550,-Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Moderne design fauteuil Bram

Deze schitterende moderne design fauteuil Bram kunt u zien als een van de mooiste fauteuils in ons assortiment. Deze luxe fauteuil, die tevens als loveseat, bankstel of zelfs als hoekbank kan worden vervaardigd heeft een prachtige en strakke uitstraling. De combinatie van een fauteuil Bram en een hoekbank Bram is oogstrelend.

Bij beide word er vaak gekozen voor een velours stoffering. Velours voelt heerlijk zacht aan en geeft de fauteuil daarnaast ook een schitterende uitstraling. uiteraard kan de fauteuil ook in een van onze 900 anderen kleuren of 150 verschillende meubelstoffen. Echter is Velours toch de meest gekozen meubelstof. Dit komt door de perfecte combinatie van een schitterende uitstraling en een heerlijk zacht aanvoelende fauteuil.

Details Moderne design fauteuil Bram

Moderne design fauteuil Bram100 cm (diepte)60 cm (Zit)€ 550,-

*De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stof
Door onze brede assortiment aan kleurentinten en stofsoorten kunt u bij ons GRATIS en vrijblijvend stofstalen aanvragen, hierdoor zal het veel makkelijker zijn om de juiste keuze te maken.

Levertijd Moderne design fauteuil Bram

Wij leveren producten van Nederlandse fabricaat waardoor wij een erg snelle levertijd hebben en daarnaast u ook een uitstekende service bieden. De normale levertijd is tussen de 6 en 8 weken, mocht u het fauteuil al met 4 weken thuis willen hebben dan kunt u een spoedorder plaatsen ( hiervoor rekenen wij extra kosten ) Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie ontvangen dan kunt u ons bereiken op 06 811 44695 of 035-7513098