035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Moderne hoekbank op maat Great-Brittain

Moderne hoekbank op maat Great-Brittain

Moderne en strakke hoekbank in wel 900 verschillende kleuren en volledige vrijheid in de afmetingen! Wij bouwen uw droombankstel! Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Moderne hoekbank op maat Great-Brittain

Deze moderne hoekbank heeft een strakke en frisse uitstraling. De mooie strakke contouren van dit bankstel komen prachtig naar voren bij het fabriceren van een hoekmodel. Ook dit bankstel kan natuurlijk weer volledig op maat gemaakt worden. De hoekbank kan dus zo klein of groot worden als u dat zelf graag wilt! Bent u iets langer? Dan maken wij de bank wat dieper. Bent u iets korter? Dan maken wij de bank juist ietwat korter! Net zolang tot wij het optimale zitcomfort voor u hebben bereikt!

Als wij het hebben over een optimaal zitcomfort dan hebben wij het natuurlijk ook over de zitvulling. Bij ons heeft u de keuze uit 5 verschillende zitvullingen elk met zijn eigen hard/zachtheid. And last but certanly not least! Bij ons heeft u de keuze uit wel 900 verschillende kleuren en wel 150 verschillende meubelstoffen. Bij ons vind u dan ook altijd de stof en kleur die u in gedachte had. Nog een van de vele voordelen van maatwerk!

Details Moderne hoekbank op maat Great-Brittain

De vorm van dit bankstel ziet er strak uit en zal met de juiste stoffering en accessoires dat beetje extra sfeer en karakter geven in uw woonomgeving wat u nodig heeft. Zo kunt u kiezen of u biezen wilt. Wilt u uw bank gecapitonneerd hebben? Geen probleem. Bij kleinhoekbank.nl is alles mogelijk! Wij leveren maatwerk en kwaliteit in een, en dat voor de scherpst mogelijke prijs. Dus neem snel contact met ons op om een afspraak te maken bij ons in de showroom!

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

Moderne hoekbank op maat Great-Brittain over 4 weken in huis?

Dat kan, want uw bank wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw landelijke meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Neem snel contact met ons op of Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)