035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Ronde hoekbank volledig op maat

Ronde hoekbank volledig op maat

Ook kunt u ervoor kiezen om een ronde hoekbank te nemen! Een ronde hoekbank heeft een speelse en sfeervolle uitstraling! In 900 kleuren te fabriceren. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Ronde hoekbank volledig op maat

Een ronde hoekbank is net wat speelser en sfeervoller dan een strakke en rechte hoekbank. Het hangt natuurlijk ook af van de stijl die u in uw huis hanteert. Echter is een ronde hoekbank binnen een landelijke inrichting een schitterend meubelstuk! De ronding in de hoekbank komt prachtig naar voren en maakt van uw hoekbank een uiterst uniek bankstel! Deze hoekbank kunt u zien als een echte blikvanger binnen in uw woonruimte.

Naast het feit dat het er oogstrelend uitziet bied het u ook nog extra comfort. Door de ronding in de hoek is het mogelijk om alle kanten op te zitten zonder dat u geen steun aan uw rug voelt. Oftewel een ronde hoekopstelling zorgt voor jarenlang plezier. Daarnaast kan ook deze hoekbank volledig op maat vervaardigd worden, hierdoor kunt u uw specifieke eisen op laten nemen in het ontwerp van de bank zodat u een bankstel krijgt dat naadloos aansluit op uw specifieke eisen!

Details Ronde hoekbank volledig op maat

De Ronde hoekbank kan in wel 150 verschillende stoffen en in totaal zo’n 900 verschillende kleuren! Dit betekent dat u altijd de kleur zult vinden die u voor ogen had. Een geruststellend idee natuurlijk als u in de auto hierheen stap. Daarnaast kunt u volledig de maatvoering zelf bepalen. Zithoogte, zitdiepte en natuurlijk de breedte kunt u zelf bepalen. Dit is ideaal om de perfecte zit te creëren. Verder heeft u nog de keuze uit 5 verschillende zitvullingen en kunt u natuurlijk kiezen uit verschillende modellen. Denk hierbij aan een longchair gedeelte of zelfs een U-bank! Wij kunnen alles fabriceren. Niks is ons te gek en wij leveren altijd kwaliteit voor de beste prijs!

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

Ronde hoekbank volledig op maat over 4 weken in huis?

Dat kan, want uw bank wordt gewoon in Nederland  gemaakt. Daarom garandeert Kleinehoekbank.nl u een snelle service en een hoge kwaliteit.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. U kunt uw landelijke meubels al met 4 weken in huis hebben! U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Neem contact met ons op of Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)