035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
U-bank op maat

U-bank op maat

U zult het wellicht al verwachten. Maar ook U-banken kunnen wij volledig op maat maken in alle mogelijke afmetingen en stoffen en kleuren. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

U-bank op maat

Het zal u ondertussen waarschijnlijk niks meer verbazen dat wij ook de fameuze U-bank volledig op maat kunnen maken. U-banken zijn de grote broer van een hoekbank. De U-bank kan net als alle anderen bankstellen volledig op maat vervaardigd worden. U bent dus ook hier volledig vrij in het bepalen van de maatvoeringen van het bankstel! U kunt dus zelf de afmetingen kiezen maar zoals u weet houd het daarbij niet op want wij kunnen uw U-bank ook nog eens in 900 verschillende kleuren stofferen.

Wij kunnen van al onze verschillende modellen een U-bank of een hoekbank maken. Het grote voordeel van maatwerk! Wij fabriceren exact de bank die u voor ogen heeft het enige dat u hoeft te doen is het model, de kleur en afmetingen te kiezen en wij zullen het bankstel voor u vervaardigen. Benieuwd naar alle opties? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Details U-bank op maat

De bank kan dus in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen gestoffeerd worden. Daarnaast heeft u bij de U-bank op maat de keuze uit 5 verschillende zitvullingen en kunt u zelfs de zithoogte en zitdiepte van het bankstel aanpassen naar uw specifieke eisen! Om een optimaal zitcomfort voor u te creƫren. Bent u benieuwd wat de ideale zitdiepte voor u zou zijn? Breng een bezoek aan onze showroom en kom het testen! Maak hier een afspraak.

De U-bank op maat binnen 4 weken in huis?

Dat kan. Want deze hoekbank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695.