035 751 3098 | 06 8114 4695 info@kleinehoekbank.nl
Velours hoekbank op maat

Velours hoekbank op maat

Wij hebben schitterende hoekbanken die volledig op maat vervaardigd kunnen worden in vele stoffen en kleuren. Klik hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzenHoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerkHerstofferingHerstoffering

Velours hoekbank op maat

Waarom zal u elke keer allerlei woonboulevards afstruinen? Zonder enig resultaat. Ze hebben net weer niet de goede maten voor uw velours hoekbank. Of ze hebben net niet de kleur die u zoekt? Erg vervelend natuurlijk! Dus waarom maakt u niet een afspraak bij ons om uw hoekbank volledig op maat te maken. Wij maken bankstellen en dus ook hoekbanken volledig op maat.

U bent helemaal vrij in het bepalen van de maatvoeringen. Zo kunt u kiezen uit verschillende zithoogtes, zitdieptes, vullingen en heeft u de keuze uit wel 900 verschillende kleuren en 150 verschillende meubelstoffen! Zo weet u bij ons zeker dat u altijd naar huis gaat met een voldaan gevoel. Want wij kunnen altijd de hoekbank creëren die u voor ogen heeft! Het grote voordeel van maatwerk!

Details Velours hoekbank op maat Bram

Zoals al eerder verwoord maken wij onze bankstellen volledig op maat. U heeft dus niet vele mogelijkheden op het gebied van afmetingen echter zijn er ook vele mogelijkheden binnen de modellen. Zo kan dit bankstel vervaardigd worden in een 2, 3 en 4 zits u kunt hem zelf nog groter laten maken dan dat.Maar u heeft ook de keuze uit een hoekbank in alle afmetingen, een longchair bankstel of zelfs een U-bank! Alles is mogelijk bij ons. Puur maatwerk!

Bent u benieuwd geraakt? En wilt u het bankstel een keer komen testen? De stoffen komen bekijken of simpelweg de mogelijkheden doornemen? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom en wij helpen u graag bij het creëren van uw droom bankstel!

Al onze hoekbank modellen fabriceren wij ook gewoon als standaard bankstellen in een 2,3 en 4 zits of volledig op maat. Benieuwd hoe deze bankstellen er dan uit zien? Kijk dan eens hier.

De Velours hoekbank op maat Bram binnen 4 weken in huis?

Dat kan ! Want deze luxe bank, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098